5 ajándék tipp Anyák napjára

Home / Lifestyle / 5 ajándék tipp Anyák napjára
5 ajándék tipp Anyák napjára

Közeledik az Anyák napja. Ha még nincs ötletetek mit is adhatnátok anyukátoknak a szereteteken kívül, akkor összeszedtem 5 egyszerű ajándék tippet, aminek mindenki örülne. 🙂

Én nagyon szeretem az anyukámat, szeretek sok időt vele tölteni és sose értettem ezt miért furcsállják egyes emberek?! Ha belegondoltok az anyukák azok, akiknek mindent köszönhetünk a kezdetektől. Ők miattuk vagyunk ezen a világon, ők gondoztak minket, és felnőttként is támogatnak. Ha idős koromban már nem lesz velem az anyukám, akkor is boldogan tekintek majd vissza a sok közös emlékre. Szóval köszönöm Anyu, hogy mindig számíthatok rád és mindenben támogatsz! Alig várom, hogy még egy csomó mindent átéljünk együtt.

Most viszont következzenek az ajándék tippek:

  1. Gyönyörű virágokat vagy csokrokat általában a Laura virág boltból szoktam beszerezni. Most hévégén (május 4-5) külön anyák napi virágvásárt tartanak, úgyhogy érdemes körülnézni.
  2. Ugyanitt lehet kapni Anyák napi kuponokat, amikben különböző kedvességek vannak, és ezt nálatok tudja “beváltani” az anyukátok. Ez azért is jó, mert hosszabb időre eloszthatja az ajándékokat.
  3. Süss valamilyen finom cupcaket, sütit, vagy bármit, ami a kedvence.
  4. Valamilyen könyv, amivel kikapcsolódhat. Michelle Obama könyve szerintem pont tökéletes lehet: egy sikeres nő, aki szuper anyuka is.
  5. A Mac-nél most 15% kedvezmény és ajándék neszesszer jár a vásárlás mellé, de szerintem szinte minden szépségápolási cég készül anyák napi akciókkal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.