7 fashion items for summer

Home / Fashion / 7 fashion items for summer
7 fashion items for summer

Összegyűjtöttem 7 olyan alapdarabot, amik idén szinte kötelező, hogy megtalálhatóak legyenek a gardróbban. Egymással is szuperül kombinálhatóak, minden stílushoz illeszkednek és kényelmesek is.

Nyers színű/ fehér trikó: Nekem most a kötött, bordázott változatok tetszenek igazán. A képen egy Mangos darab látható, ami nekem is megvan. Univerzális darab, hordhatjuk magában egy szép szoknyával vagy nadrággal, és lehet felkapni rá egy inget vagy pulcsit, ha hűvösebbre fordulna az idő. A lazább napokon és formálisabb eseményeken is megállja a helyét, feltéve, ha megfelelő darabokkal kombináljuk.

Fekete baguette táska: A képen egy Fendi darab látható, ami nagy vágyam. Addig is viszont számtalan olcsóbb változat kapható, jelenleg egy Kendall&Kylie baguette táska tulajdonosa vagyok és imádom. Pont belefér minden szükséges kellék egy napra és a 90-es éveket juttatja eszembe, akkor volt ez hatalmas divat. A street style stílustól kezdve az irodai szettekig minden stílushoz bevethető.

Fehér sneaker: A képen egy Adidas Falcon látható és nekem is megtalálható a cipőgyűjteményemben. Nagyon kényelmes sneaker és mutatós darab. Szeretem szoknyákkal és ruhákkal is hordani. Utazásoknál is alap a fehér sneaker nálam, hiszen minden alkalomra bevethető (a szélsőségesebb eseteket leszámítva) és így nem kell minden outfitthez külön cipőt vinnem.

Lenvászon nadrág: Ide most egy rövid verziót tettem be, hiszen közeleg a nyár, de nekem van hosszú is belőle. Imádom, mert kényelmes, mégis irtó nőies. Jól mutat ingekkel, magassarkúval, de a sneaker-póló kombinációt is feldobja. Ez az anyag valamiért mindig a jó minőséget juttatja az eszembe, a kifinomult stílust.

Szürke jogger: Egy igazán kényelmes darab, ami az utóbbi időben hatalmas trend lett. Mivel ez egy lazább nadrág, ezért érdemes egy passzosabb felsőt választani hozzá, mint például a fentebb említett trikót. Plusz még egy baguette táska és a fehér sneaker és máris kész van a kényelmes, mégis divatos outfit, csupán csak ékszerekkel kell feldobni.

Fekete pliszírozott szoknya: Egyik kedvenc darabom a melegben, különösen sneakerekkel hordom. Képeken is nagyon jól mutat, kényelmes és több stílusban is hordható, szóval mindenki szerezzen be egyet. Egy harisnyával ősszel vagy akár télen is bevethető, csizmákkal például szerintem kifejezetten jól mutat.

Fehér lenvászon ing: Ismét egy sikkes lenvászon darab, ami felkapható ruhákhoz, farmerhoz vagy szoknyákhoz. Ruháknál úgy tetszik igazán, amikor a mellrésznél meg van kötve és nem begombolva. Az anyaga miatt nem az a kényelmetlen, nap végére beleizzadós darab, szóval egy egész munkanapra is bevethető. Én is szeretnék egyet, ami a képen van egy H&M-es darab, csak jelenleg nincs a méretemben.

Csupán ezzel a 7 darabbal már több outfitt is kreálható. Szeretnétek videót róla? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.