A legjobb otthoni programok

Home / Lifestyle / A legjobb otthoni programok
A legjobb otthoni programok

A legtöbb munkahely már bevezette a home office lehetőséget és az iskolák is bezártak, ezért- (és természetesen a közös érdek miatt)- otthon töltjük az időnket. Nekem még kötelező bejárni a munkahelyemre, viszont azon kívül sehova sem megyek. Kihagyom az edzéseket, nem járok plázákba, éttermekbe és outfit fotókat sem készítek a szabadban. Sajnos haza sem mehetek az anyukámhoz, a nagyszüleimhez és a kiskutyáimhoz, ezért már nagyon várom, hogy vége legyen ennek az egésznek és újra velük lehessek. Addig viszont próbálom az itthon eltöltött időt minél pozitívabban és aktívabban megélni, ezért összeszedtem Nektek pár szuper ötletet,  hogy jobban teljen az otthonlét.

Nézzük először az online lehetőségeket: Szerencsére az internetnek köszönhetően nem kell lemondani a mozgásról, hiszen több edző is ingyen stream-eli az óráit. Tegnap a Cosmopolitan facebook oldalán Nagy Anna tartott egy szuper jóga edzést és olyan sikeres volt, hogy ezentúl a hét minden napjára terveznek egy hasonló eseményt, itt tudtok informálódni. Én végig is csináltam a tegnapit, ma este pedig Rubint Réka edzése következik 7 órától, ő is rendszeresen közvetít majd a facebookján. (Az a jó ezekben, hogy bármikor visszanézhetőek, így később is meg lehet csinálni.) Az edzés mellett az angol nyelvtudás is fejleszthető ebben a pár hétben Szalai Nórinak köszönhetően, aki szintén a facebook oldalán osztja meg a videóit. Ezekbe is be fogok kapcsolódni, hiszen egy kis ismétlés sose árt. A kreatívkodás terén is rengeteg a lehetőség, a Laura virág virágboltból ingyenes szállítással küldenek koszorú alapokat és díszeket, valamint sütibox is lesz, amibe alapanyagok és recept kerül, hogy utána otthon készíthessük el a finomságot. A FessNeki studió pedig online stream-eli majd a festmények elkészítését, így akinek otthon van hozzá pár kelléke simán festhet egy szép képet. Nekem anyuéknál van vásznam és festékem is, ezért mondtam neki, hogy nyugodtan használja őket. Emellett pedig szinte minden témában találunk valamilyen online képzést, én is beiratkoztam több online marketing tanfolyamra. Most van idő igazán az ilyenekre, úgyhogy nézegessétek a youtube-ot, ott is rengeteg mindent meg lehet tanulni ráadásul ingyen. Tudtok még valamilyen szuper online programot?

Sorozatok, filmek: hála a Netflixnek el vagyunk látva lehetőségekkel. A Next in Fashion-t ugyan már befejeztem, de mindenkinek ajánlom, aki szereti a divatot. A Riverdale is nagy kedvencem, bár annak  sajnos egy darabig nem lesz új része. Most kezdtem viszont a Tell me a story-t (ez nem Netflixes) és kezd egyre izgalmasabb lenni, valamint a Self Made mini sorozat is szuper, amit viszont a Netflixen lehet megnézni. Ti milyen sorozatot ajánlanátok?

Könyvek: Mint tudjátok újrakezdtem a Harry Potter sorozatot, most tartok a 4. résznél, ami már elég vaskos kötet, de így, hogy nem megyek sehova legalább van időm olvasni. 😀 Remélem azért ez a bezárt állapot nem tart el hónapokig, de az biztos, hogy könyvekből sosincs hiány nálam. Ti milyen könyvet ajánlanátok?

Én-idő: Végre van idő az arcmaszkjaimra, fél órás semmittevésre a kádban, outfittek kreálására, sminkek próbálgatására. Elkészíthetek egy pepecselősebb sütit, órákig tudok videókat nézni vagy Pinterestezni és Spotify listákat készíteni. Böngészgetem a webshopokat, bár most csak inspiráció gyanánt. Fontos, hogy ezekben az időkben azt csinálja az ember, ami tényleg örömet okoz, mert talán könnyebben elviselhető a bezártság.

Hirtelen ennyi jutott eszembe, de, ha van bármi ötletetek írjátok meg! Az internetnek hála tényleg rengeteg a lehetőség és talán nem érezzük annyira az elzártságot, így is egy közösség lehetünk, egy “online közösség”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.