Black outfits from Femme Luxe

Home / Fashion / Black outfits from Femme Luxe
Black outfits from Femme Luxe

A fekete egy örök klasszikus és mindig jó választás. Mindenhez illik, ezért bármivel kombinálható. Ráadásul nem egy kényes szín. Hiába szeretem a fehér ruhákat, de sokszor inkább a fekete mellett döntök, ha például egy fontos eseményre vagyok hivatalos a nap során, mert nem szeretném, hogy bármi baleset történjen a szettemmel.

A múltkori Femme Luxe rendelésem során is csak fekete termékek kerültek a kosaramba. Direkt úgy válogattam össze, hogy csinosabb és lazább szettek is kreálhatóak legyenek velük. A Teddy Joggers egy feszülősebb nadrág, szóval nem az a tipikus laza fazonú melegítő. Kényelmes anyaga van és magasított dereka, amit imádok. A képen egy keki pulcsival dobtam fel, amit crop felsőként viseltem. Így jobban érvényesül a nadrág dereka.

A Kourt Crop Top is jól mutat a joggerrel, így egy monokróm outfit született, ami már sokkal csajosabb. Ez a felső ugyanis nagyon nőies a váll szabadon hagyása miatt. Igaz most, hogy jön a meleg, inkább estékre ajánlom a hosszú ujja miatt, nappal nem a legkényelmesebb a tűző napsütésben. Régebben nem szerettem egyébként a crop felsőket, viszont mostanában rajongok értük, szerintem nagyon nőies lesz tőle az outfit és jól kontrasztba állítja a lazább nadrágokat/ szoknyákat.

A bársony anyagú Meesha ruha pedig azért került a kosaramba, hogy legyen egy igazán nőies alkalmi darabom. Imádom a szabását, szép Kardashian alakot csinál optikailag, és a bársony anyag miatt drágának tűnik. Marcival tartottunk egyik nap egy francia estét itthon és gondoltam kiöltözök a randinkhoz, úgyhogy ezt vettem fel. Legalább picit olyan érzés volt, mintha elmentünk volna valahova és még finomakat is ettünk. Igazi francia kaják voltak, mint a croissant narancs lekvárral  és sajttal, valamint a kedvencem: csiga. Ti próbáltátok már?

Amellett, hogy nagyon jól néznek ki a Femme Luxe ruhák, még az áruk is igen kedvező. Nézegessétek meg a honlapot, mert tényleg rengeteg dolog közül lehet válogatni és sokszor tartanak akciókat is.

Black Ribbed Off The Shoulder Crop Top – Kourt:
https://femmeluxefinery.co.uk/products/black-ribbed-off-the-shoulder-crop-top-kourthttps://femmeluxefinery.co.uk/products/black-ribbed-off-the-shoulder-crop-top-kourt

Black Velvet Tie Front Bodycon Mini Dress – Meesha:
https://femmeluxefinery.co.uk/products/black-velvet-tie-front-bodycon-mini-dress-meeshahttps://femmeluxefinery.co.uk/products/black-velvet-tie-front-bodycon-mini-dress-meesha

Black Cuffed Pocket Detail Joggers – Teddy:
https://femmeluxefinery.co.uk/products/black-cuffed-pocket-detail-joggers-teddyhttps://femmeluxefinery.co.uk/products/black-cuffed-pocket-detail-joggers-teddy

A ruhákat a Femme Luxe biztosította.

Leave a Reply

Your email address will not be published.