Cheap and chic

Home / Beauty / Cheap and chic
Cheap and chic

 

A napokban nézelődtem a Rossmannban és akkor vettem észre ezt a két trendkiadást.  Az Essence Adventure Awaits paletta és a Rdel Young Tropical Heat bronzosító is hetek óta megtalálható a boltok polcain, de valahogy elkerülte a figyelmemet. A Misslyn ecsettel pedig már régóta szemezek, de most leértékelték a Müllerben, úgyhogy nem tudtam ott hagyni.

A paletta gyönyörű, pigmentált színekből áll. Bronzos tónusok, metál fényű csillogással. Mutatós nyári sminket lehet vele készíteni, lebarnult bőrön istenien mutatnak ezek a színek. Remélem Ti is találtok még a boltokban, írjátok meg mindenképp, ha sikerült beszerezni 🙂  1490 ft-ba kerül, elég baráti ár-érték arányban.

Rdel Young sminktermékem eddig még nem volt, de ez a bronzosító nagyon megtetszett. 790 ft, úgyhogy gondoltam egy próbát mindenképp megér. Szépen lehet vele dolgozni, építhető. Matt barna színt ad, ami lehet télen picit erős lesz, de nyáron tökéletes. Az illata mennyei kókusz illatú, olyasmi, mint a  Physicians Formula Butter Bronzernek. Jár hozzá egy kis ecset is, ezt nem próbáltam, általában nekem nem válnak be a termékekhez mellékelt ecsetek. Szintén régebbi limitált kiadás, de elvétve még biztos akad a boltokban 🙂

A Misslyn ecsetet két színben lehet kapni a Müllerben: roségold és türkizkék. Univerzális sminkecsetként hirdetik, mindenféle textúrához alkalmas. Eddig csak bronzosítót tettem fel vele, de azzal jól működött. Krémmánián olvastam, hogy valaki alapozáshoz használta és úgy is jól teljesített. Puha, tömör szálak vannak benne és könnyű használni. Most 1790 ft-ra van leárazva, és az Árkád Müllerben – ahol vettem – még volt pár darab.

 

Ti milyen szuper sminkeket találtatok idén nyáron? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.