Christmas gifts for everyone

Home / Lifestyle / Christmas gifts for everyone
Christmas gifts for everyone

Közeledik a Karácsony és gondolom sokan nem vettetek még meg minden ajándékot. Összegyűjtöttem Nektek pár ötletet, de írjatok meg Ti is kommentben, hátha tudtok valami nagyon jót. Nem úgy írtam ezt a listát, hogy anyukáknak, apukáknak vagy barátoknak mit jó adni, hiszen nem minden ember egyforma, és lehet vannak olyan anyukák például akik inkább más jellegű meglepetéseknek örülnek, mint mások.

Ha közeli családtagom vagy ismerősöm vagy akkor kérlek ezt a bejegyzést ne olvasd tovább, mert szeretnék Neked meglepetést tenni a fa alá! 🙂

Kozmetikum: Mindenkinek jól jön, pláne, ha nem annyira hétköznapi. Egy testpermet, amivel bármikor felfrissítheti magát az ajándékozott. Arcszérumok, amelyekre nem feltétlenül költene, de titkon vágyik rá.  Olcsóbb opció valamilyen fürdőbomba, vagy egy testvaj, ami szinte már minden márka kínálatában megtalálható. Ezekből előre elkészített csomagok is vannak az ünnepek előtt, de az még jobb, ha Te válogatod össze és beteszed egy kis kosárba. A sminkimádóknak ilyenkor a legegyszerűbb választani, hiszen minden márka készül karácsonyi kiadásokkal vagy csomagokkal. Férfiaknak is vannak ötleteim: borotválkozószett, amiben a borotvahab mellett egyéb kiegészítők is meglapulnak, mint a borotválkozó pamacs.

Ékszer: Letisztult ékszereket találsz például a Unique & Co. márkánál. Kedvenceim a természetes anyagokból készült karkötők, hiszen ezeket bárki hordhatja, mert nem okoznak allergiás reakciót. Ráadásul egy ilyen karkötőt most meg is nyerhetsz a blogomon keresztül. Minden részletet ezzel kapcsolatban az instagramomon találsz: doribalazs. Az oldalon egyébként férfiékszerek is vannak, úgyhogy nézz körül azon a részen is.

Konyha: vettem a barátom névnapjára egy kávéfőzőt, amit mindenkinek ajánlok. Csak forró víz kell hozzá, még csak konnektorba se kell bedugni. Kávét bármilyen kávéboltban tudsz venni hozzá, ha kéred megőrlik. Jó ötlet lehet még egy robotgép, hiszen időt és energiát spórolhat vele az, akinek szánod. Az egészséges élet kedvelőnek egy turmixgép a jó választás, hogy minden nap egy friss itallal indítsa a napot.

DIY: idén mézeskalácslikőrt, Earl greyes paradicsomdzsemet és kakaós szappant készítek. Szeretek kézzel készített ajándékokat adni. Szerintem sokkal személyesebb, viszont ne gondold, hogy költségkímélőbb, mint egy boltban vett ajándék.

Könyv: Ezzel nem lehet mellé lőni, ha picit is ismered a célpontod ízlését vagy érdeklődési körét. Divat és romantika rajongóknak van egy könyv, ami szerintem jó ötlet: Coco Chanel és a szerelem illata. Most olvasom ezt a könyvet, igazi kis limonádé történet, de az alap sztori igaz és nekem tetszik, hogy megtudom mi is áll a Chanel No 5 illat megalkotása mögött.  Tavaly vettem apunak a Homo Deus könyvet, idén megjelent a szerző új írása: 21 lecke a 21. századra. Szerintem akiket érdekel a politikai és az ami a világban történik, azoknak ez szuper ajándék. Gyerekeknek rengeteg mesekönyv vagy ismeretterjesztő könyv van a boltok választéka között. Már pici kortól ajánlott, mert legalább a mese olvasásra szokik rá és nem a tv nézésre. Jelenleg ezekre vágyom: Harry Potter cook book, Tom Ford, Az ezeregy éjszaka íze, És boldogan éltek, The new fashion rules.

Technika: vezeték nélküli töltő, aminek köszönhetően végre nem lógnak össze-vissza a zsinórok, hanem rendezett az összkép az asztalon. Egy ilyennek szerintem mindenki örül, de azért győződj előtte meg róla, hogy olyan-e a telefonja amit lehet így tölteni. Egy másik ajándék, amivel nehéz mellé lőni: USB pendrive telefonhoz, amin tárolhatja a képeket/ videókat. Ami még hasznos az a vezeték nélküli bluetooth-os fülhallgató. Végre nem akad majd bele a zsinórjába folyamatosan, én például mindig kirántom a fülemből a fülhallgatót, úgyhogy nem is használom inkább.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Christmas is coming  and I think many of you have not bought any gifts yet. I have collected some ideas for you, but write me in a comment, if you know something very good, too. I did not write this list of what to give moms, dads, or friends, as not all people are the same, and there may be some moms who like to have other types of surprises than others.

If you are a close relative or friend of mine, please do not read this post because I would like to put surprise under the tree for you! 🙂

Cosmetics: Everyone likes it, even if it not so ordinary. A body mist, the gifted person refreshed herself any time. Serums, which she do not necessarily spends but secretly desires. Cheaper option for some kind of bathbombs or a bodybutter that can be found in almost every brand. They also have pre-made packages for the holidays, but it’s even better if you pick them up and put them in a small basket. You can choose easily for the make up lovers, because all brands are made Christmas editions or packages. I have ideas for the men too: shaving kits, which, besides the shaving foam, are also packed with other accessories like shaving brush.

Jewelry: You can find clean jewelery at Unique & Co. My favorites are bracelets made of natural materials, because they can be worn by anyone because they do not cause an allergic reaction. In addition, you can win a bracelet through my blog. All details on this are available on my instagram: doribalazs. On the page there are also men’s jewelery, so look around that part too.

Kitchen: I bought a coffee maker for my boyfriend’s name day, which I would recommend to everyone. Only hot water should be added, not even plugged in. You can buy coffee in any coffee shop, if you ask they will grind it for you. A good idea can be a robot machine, as it saves time and energy for the one you’re aiming for. For a healthy lifestyle lover, a blender is a good choice to start his/ her day with a fresh drink every day.

DIY: this time I make gingearbread liqueur, Earl grey tomato jam and cocoa soap. I like to give handmade gifts. I think it’s more personal, but do not think it’s more cost-effective than a gift from a store.

Book: It’s a good choice if you know little about your target. I think it is a good idea for fashion and romance fans: Mademoiselle Coco und der Duft der Liebe. Now I read this book, a real lemonade story, but the basic story is true and I like to know what’s behind Chanel No 5 fragrance creation. Last year I bought a book for my dad: Homo Deus; this year the author’s new book was published: 21 lessons for the 21st century. I think this is  a super gift for those who are interested in politics and what is happening in the world.  For children, there are a lot of story books or informative books in the stores. It is recommended from the childhood, because at least they will take to read and not to just watch the TV. At the moment I want these: Harry Potter cook book, Tom Ford, Persiana: Recipes from the Middle East & beyondAll the Ever Afters: The Untold Story of Cinderella’s Stepmother, The new fashion rules.

Technique: a cordless charger, and the cords not hang up everywhere, so the overall picture on the desk is arranged. I think that’s what everyone likes, but make sure she/he has a phone that can be charged in this way. Another gift idea: USB stick for a phone where you can store your pictures / videos. What’s more useful is the wireless bluetooth headset. Finally, she/he will never foul into the cord, for example, I always pull the headset out of my ear so I do not use it anymore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.