Comfy sets with Femme Luxe

Home / Fashion / Comfy sets with Femme Luxe
Comfy sets with Femme Luxe

Nekem sokszor probléma, hogy mit vegyek fel itthon, mert szívem szerint a legkényelmesebb, legmelegebb ruháimban kuckóznék. Marci viszont nem szereti, ha “mamisan” öltözök, ezért gondoltam jó ötlet lehet köztes megoldásként egy leggings plusz egy hozzá illő póló. Rendeltem is rögtön három szettet a Femme Luxe oldalról, kettő feketét és egy fehéret.

Mivel mind a három szett hosszú nadrágból áll, ezért hidegebb időben is szuper, plusz az Amor szett felsője is hosszú ujjas, szóval télen is jó lesz. Amikor pedig melegebb van, elég csak felkapnom a fehér vagy a fekete Everleigh szett pólóját leggings nélkül. Sőt egymással is kombinálható az összes darab.

Az Amor szett szerintem utcára is alkalmas, én már dolgozni is voltam benne, de az Everleigh pólókat is szeretem felvenni bárhova, mert pont olyan, mint egy oversize férfi póló, amit imádok hordani.

Az Everleigh szettek nagyon könnyű, vékony anyagból készültek, az Amor szett picivel vastagabb, de ne a hagyományos melegítőanyagra gondoljatok.

Összességében azt tudom mondani, hogy, ha igazán jó áron szeretnétek kényelmes, otthon is hordható szetteket rendelni akkor nézzétek át a Femme Luxe oldalát, mert ezeken kívül is nagyon jó a választék.

Black Long Sleeve Boxy Cuffed Joggers Loungewear Set – Amorhttps://femmeluxefinery.co.uk/products/black-long-sleeve-boxy-cuffed-joggers-loungewear-set-amor

Black Oversized T-Shirt & Leggings Loungewear Set – Everleigh:  https://femmeluxefinery.co.uk/products/black-oversized-t-shirt-leggings-loungewear-set-everleigh

White Oversized T-Shirt & Leggings Loungewear Set – Everleigh:  https://femmeluxefinery.co.uk/products/white-oversized-t-shirt-leggings-loungewear-set-everleigh

A szetteket a Femme Luxe biztosította.

Leave a Reply

Your email address will not be published.