Easy blowdry

A hagyományos hajbeszárításnál -vagyis amikor körkefe és hajszárító segítségével van stylingolva a haj- nem is létezik elegánsabb és természetesebb hatású frizura szerintem. A gond csak az, hogy nekem sose sikerül zsonglőrködni a fent említett eszközökkel, viszont megtaláltam  a tökéletes megoldást!

A Kristen Hair Air Brush pont olyan, mint egy körkefe és egy hajszárító kombinációja. Így egy kézben összpontosul minden, egyszerűsítve a folyamatot. Kifejezetten könnyű vele formázni, 360 fokban forgatható és eddig még olyan baleset sem fordult elő velem, hogy beleragadt volna a hajam a sörték közé. (Ez egy sima körkefe mellett szinte minden alkalommal megtörtént.) Nálam a procedúra a következőképpen néz ki: hajmosás után megszárítom a hajam nagy részét egy sima hajszárítóval, ezután pedig az Air Brush segítségével formázom a frizurámat. A hajvégekre koncentrálok, befelé csavarva szárítom őket. Így szép esésű és szalon-minőségű lesz, mindez roppant könnyen és gyorsan. Ugyanis a megjelenés mellett a másik fontos szempont a ráfordított időmennyiség, ami ezzel az eszközzel jelentősen lecsökken.

Az Air Brush segítségével nagyobb volumen és hullámos vagy egyenes frizura is elérhető. Amikor csak pár percem van, akkor is átmegyek a hajam teljes hosszán vele, mert szerintem sokkal lágyabb és természetesebb egyenesítés érhető el vele, mint más eszközökkel. Mivel három különböző beállítás található rajta, így nem kell félni attól sem, hogy túl erős vagy túl gyenge lenne a formázás, valamint az ionos technológia is segít csökkenteni a hőkárosodást. Nekem a LOW és a COOL fokozat vált be a legjobban, úgy veszem észre, hogy a hajvégek beszárításához ez a tökéletes kombó.

Aki már régebb óta itt van velem, annak ismerős lehet a Kristen Hair, hiszen bemutattam a hajnövesztő vitaminjukat is egy korábbi blogposztomban. A véleményem nem változott azóta sem, egy hónap kúra után már látszódik az eredmény. Most az oldalukon csomagban is megvásárolható a hajvitamin és az Air Brush, szerintem érdemes kihasználni ezt az akciót, ha a formázás mellett a haj erősítése vagy növesztése is a cél.

Reklám. Az Air Brusht a Kristen Hairtől kaptam. 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.