Fresh start

Home / Lifestyle / Fresh start
Fresh start

Mindig is szerettem írni és általa kifejezni magam. Imádok blogolni a divatról és sminkeket, szépségápolási termékeket tesztelni, megosztani tapasztalataimat. Szeretem a bevált recepteket vagy a legjobb helyeket másoknak is megmutatni. Ennek ellenére volt egy kis szünet az oldalamon, úgy éreztem rossz irányba tart.

Amikor elkezdtem az aktív instagramozást és a blogolást, azért tettem, mert élveztem. Kreatív képeket osztottam meg és akkor írtam, amikor épp volt miről. Egy idő után ez átalakult egyfajta ’kötelességgé’ és feszült voltam amiatt, ha épp nincs tartalmam. Ezért úgy éreztem jót fog tenni, ha nem folytatom, viszont hiányzott. Hiányzott az az időszak, amikor egy szép és igényes képet megosztottam és nem néztem a lájkok számát. Hiányzott, hogy amikor leülök a gépem elé teljesen elmerülök a gondolataimban. És hiányzott az is, hogy ne csak simán kipróbáljak termékeket, hanem aktívan teszteljem is és elmondhassam tapasztalataimat.

Megfogadtam viszont, hogy nem ragaszkodom ahhoz, hogy minden héten ugyanazon a napon kerüljön ki poszt vagy kép. Akkor fog érkezni, amikor őszintén jön. Eddig is csak olyan márkák reklámozását vállaltam el, akikkel azonosulni tudok és tényleg használom a termékeit, magamtól is megveszem őket. Innentől kezdve is így lesz, de még jobban át fogom gondolni, hogy mire bólintok rá, mert szeretném, ha valóban hiteles forrás lennék számotokra. Emellett pedig hatalmas hangsúlyt kapnak a kreatív, inspiráló képeim, valamint az olyan posztok, ahol általam vásárolt termékeket, szolgáltatásokat véleményezek.

A napokban a blog felülete is átalakul, kap egy új megjelenést és funkciókat. Így ez valóban egy ’Fresh start’ és nagyon élvezem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.