Hello 90s!

Home / Fashion / Hello 90s!
Hello 90s!

Hódít a 90-es évek divatja! Én ebben az időben nőttem fel, úgyhogy imádom ezt a stílust és örülök, hogy újra cargo nadrágban járkálhatok.

Pár éve már érezhető, hogy jön vissza, gondoljunk csak a chunky cipőkre vagy a bomberekre. Idén a neon színek és a cargo nadrágok vették át az irányítást. Én személy szerint nagyon szeretem a cargo nadrágot, mert kényelmes, végre nem az a feszülős farmer. Már tavaly ősszel is hordtam, de most jött el az idő, hogy globálisan mindenkinek ez az új kedvence. A neon színek sose voltak igazán a kedvenceim, alapból nem szeretem a nagyon színes dolgokat, de ez a lime zöld szín nagyon tetszik, különösen jól mutat a bézs nadrággal. Egyébként az outfit összeállítása közben teljesen elkapott a disco láz és a hajamat is a 90es évek egyik legmenőbb lánycsapata inspirálta. Na kitaláljátok, hogy kik? Bizony, a Spice Girls! Számomra még mindig ennek a korszaknak a zenéi a legjobbak, hatalmas kedvencem a mai napig Britney Spears. Szerintem Nektek is biztos van olyan sláger, amit a mai napig dúdoltok abból az időszakból.

Egyébként a divat terén nem csak ez a pár darab tért vissza, gondoljunk csak a hajcsatokra, nagy hajgumikra, vagy derékláncokra, de ezekről majd később részletesen beszélek egy új posztban.

Nadrág/ pants: I.AM.GIA
Felső/ top (similar): Pretty little thing
Cipő/ trainers: Topshop
Táska/ bag: Kendall&Kylie for Carpisa

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

90s fashion trends are back! I grew up at this time, so I love this style and I’m glad to walk around in cargo pants again.

A few years ago, you can feel that they are coming back, just think of chunky traniers or bombers. This year, neon colors and cargo pants took over the fashion trends. Personally, I really like cargo pants because it’s comfortable, at last it’s not the tighter jeans. I was wearing it last fall, but now is the time for everyone. The neon colors have never really been my favorites, I do not like the very colorful things basically, but this lime green color is very much like it, especially with beige pants. Otherwise, during the outfit compilation, the disco fever was completely take of and my hair was inspired by one of the coolest girls band in the 90s. Do you figure out who? Yes, the Spice Girls! For me, the music of this era is still the best, and my favorite is Britney Spears. I think you have a hit that you have been humming to this day.

Otherwise, not only this couple of pieces returned, just think of hairpins, big scrunchies, or waist chains, but I’ll talk about them later in a new post.

Leave a Reply

Your email address will not be published.