Jelenlegi kedvenceim

Jelenlegi kedvenceim

Szinte bármiért képes vagyok lelkesedni, legyen az egy szép film, egy helyszín vagy egy kozmetikai termék. Mégis megpróbáltam összeszedni azokat, amik igazán nagy hatást tettek rám valamiért az utóbbi időszakban.

Nuxe szárazolaj: karácsony óta használom ezt a bőrápolót, ami az esti rutinom kimaradhatatlan része. Imádom az illatát, még órákkal később is érzem magamon. A nyakamat és a dekoltázsomat szeretem vele bekenni. Pillanatok alatt beszívódik, nem hagy olajos érzetet maga után, így bátran kenem fel. Nekem a 100 ml-es kiszerelés van meg, ami rengeteg ideig ki fog tartani, mert 1-2 fújás bőven elegendő belőle. Nyáron Anyukámmal Párizsban voltunk, számomra ez az illat és a használata is mindig ezeket az időket idézi, ezért különösen fontos a számomra.

Miss Potter: az HBO Max kínálatában lelhető fel ez a film, és ugyan 2006-os, mégis csak most fedeztem fel Lydia Millen ajánlására. Rég láttam már ilyen szívmelengető sztorit. Annyira jó érzés volt nézni, sírni rajta, mi több, napok elteltével is a hatása alatt vagyok. Gyönyörű tájakon játszódik, ráadásul ez a kor az egyik kedvencem, ha filmekről vagy könyvekről van szó. Örülök, hogy megismertem a történetet és az írónőt, akinek a mesekönyvei biztos, hogy a mi gyerekünk polcán is helyt kapnak!

Magaságyás: végre elültettük a fűszernövényeimet egy magaságyásba, amire már régóta vágytam. Az Aldiban vettük, azonban a Lidlben is lesz hasonló a következő hetekben. Nyáron nagyobb lakásba költöztünk, aminek a terasza már megengedi, hogy több növényem legyen, ráadásul a tájolása is kedvezőbb. Alig várom, hogy idén már a saját fűszernövényeimmel ízesítsem az ételeket!

Louis Vuitton 6 key holder: Anyukám lepett meg ezzel a kulcstartóval karácsonyra, amit már régóta kinéztem magamnak, de alig lehetett hozzájutni. Tudom, sokan azon a véleményen vannak, hogy ez felesleges, de konkrétan én, aki használom, kijelenthetem, hogy az egyik leghasznosabb dolog a világon. A kulcsaim szépen, rendezetten vannak benne, egy pillanat alatt megtalálom amelyikre épp szükségem van. Nem is beszélve arról, hogy számomra ez egy szentimentális érték, hiszen Anyukámtól kaptam és mindig eszembe jut róla.

Dyson: az utóbbi időben két Dyson termék tulajdonosa is lettem és meg kell, hogy mondjam, nem véletlen dicsérik őket. A porszívózás volt az a házimunka, amit a legkevésbé szerettem, azonban az új porszívónkkal semmi bajom nincs vele. Pikk-pakk előveszem, nem esek el benne, nem akadok fel vele, könnyű és szuperül teljesít. Az Airwrap-ot pedig pár hete használom. Gyorsan szárít, könnyen használható. Egyedül arra nem jöttem még rá, hogy a szögegyenes hajamban hogyan maradhatnának benne tovább a hullámok, mint fél óra. 😀 Vettem egy új hajhabot tesztelésre, ki tudja, ha beválik, lehet bekerül a következő kedvencek posztba…

Barackcsapat edzések: január óta edzek itthon Fodor Réka edzéseire, mert a jelenlegi életvitelem mellett nincs időm konditerembe járni. Pár hét után már észrevettem a változást, úgyhogy nagyon lelkes vagyok. Munka után kifejezetten várom ezt a napi rutinomat, jól esik átmozgatni magam. A gumiszalagot is megrendeltem, amivel némelyik gyakorlat még mindig nem megy, ilyenkor szoktam csak egy picit elszomorodni. Ugyanakkor motivál is, hiszen tudom, hogy idővel azok is sikerülni fognak. Réka jól felépíti a gyakorlatokat, nem darálja őket, pont megfelelő mennyiségű pihenőt tart. Neki köszönhetően megszerettem a HIIT edzéseket is, sőt jelenleg ezt a mozgásformát várom a legjobban a héten.

LUSH Lime Bounty testápoló: ezt a testápolót már többször használtam az elmúlt években, azonban mindig rájövök, hogy imádom az illatát, valamint a színe is nyugtató a számomra. Annyira fel tudja dobni az estémet, sokszor egy rosszabb napot is elfeledtet. Most, hogy írom ezeket a sorokat már alig várom az esti rutinomat.

Az előző kedvences bejegyésemet itt éred el!

Leave a Reply

Your email address will not be published.