Jenners in the wood

Home / Fashion / Jenners in the wood
Jenners in the wood

Ősszel a leggyönyörűbb az erdők színvilága. Akárhova csak nézek aranyló falevelek vesznek körül, rajtuk keresztül beszűrődik a napsugarak melege, ami csodálatos megvilágítással koronázza meg a látványt. Nem is kérdés, hogy itt szerettem volna elkészíteni a képeket! A szezon kedvelt mintáját és egy szuper táskakollekciót helyeztem központba.

Az állatminta hatalmas trend idén ősszel és télen. Leopárdok és kígyók uralják a boltokat és a utcákat. Ennél az összeállításnál én a tigrismintára szavaztam és egy kötött pulcsit választottam hozzá. Szerintem egyszerűbb darabokkal érvényesül a legjobban és semmiképp se vegyítsétek egy öltözéken belül a különböző állatmintákat.

Képzeljétek a Carpisa kollaborált a Kendall+Kylie márkával! Szerencsére itthon is kapható minden termék a kollekcióból, amit a Jenner lányok álmodtak meg. Mivel én hatalmas Kylie Jenner fan vagyok, ezért nem is volt kérdés, hogy beszerzek egy táskát. Elsőként egy kis kézitáska jött velem haza, de a zöld szőrmés övtáskát is szeretném. Csekkoljátok itt az egész kollekciót: https://www.rubikonfashion.hu/kendall-and-kylie-kollekcio-256

Szoknya: Stradivarius

Táska: Carpisa

Pulcsi: Zara

Csizma: Zara

Instagram: doribalazs

Leave a Reply

Your email address will not be published.