Kipróbáltam a PeachBoxot

Home / Beauty / Kipróbáltam a PeachBoxot
Kipróbáltam a PeachBoxot

A PeachBox Beauty jóvoltából tesztelhettem a Barackvirág névre keresztelt dobozukat.

Mielőtt rátérnék az egyes termékek véleményezésére beszéljünk pár szót magáról a PeachBoxról.

Ez a szuper vállalkozás idén májusban nyitotta meg a webáruházát a nagyközönség előtt és kozmetikum válogatás dobozokat kínálnak. Nem akármilyen termékeket tartalmaznak a boxok: kizárólag magyar natúrkozmetikumok kaphatnak helyet benne. Figyelnek arra is, hogy magas minőséget képviseljenek a márkák és állatkísérlet mentesek legyenek. Sőt a környezettudatosság is fontos szempont náluk, a legtöbb partnerük már áttért az újratölthető, üveg- vagy fémcsomagolásra. Teljes kiszerelésű termékek találhatóak meg a dobozokban, ami szerintem fontos szempont, mert nem szeretem azt, amikor más válogatás dobozokban kiszúrják a szemünket 5 ml-es kozmetikumokkal.

Az első termék, amit kipróbáltam a Herbsgarden színharmonizáló nappali krémje volt. Erre voltam talán a legkíváncsibb, mert már régóta keresek jó minőségű színezett nappali krémet nyárra. Nagyon szép természetes színe van, minimálisan fed. Szerencsére nem alakult ki tőle pattanásom. Fényvédőt is tartalmaz, szóval biztos, hogy a nagy melegben a legjobb barátom lesz.

A Yamuna feszesítő, narancsbőr elleni gélt edzés előtt használom. Nagyon fincsi illata van és könnyen beszívódik. Szerintem egy ilyen termék hatása rendszeres használat után mutatkozik csak meg igazán, úgyhogy később még updatelek róla. Az összetevői miatt viszont már most ezt ajánlom annak, aki narancsbőrrel küzd és próbál rá megoldást találni.

A Soins rízspúderes kézkrém rögtön levett a lábamról a csomagolásával. Imádom az ilyen egyszerű, kifinomult dizájnú dolgokat. Nagyon szuper összetevői vannak, rögtön pihe puha lesz tőle a kézfejem. Illata nincs kifejezetten, ami nem is gond, mert az illatanyag (ha nem természetes) okozhat irritációt.

A Blueberry citrusliget tusfürdő rögtön a frissességet és a tisztaságot juttatja az eszembe. Nagyon fincsi citromos az illata és SLS mentes, de nem kell aggódni, mert így is habzik és szuperül működik.

A SweetYou testradírja pedig igazi luxus hangulatot csempész a fürdőszobámba. Mandulahéj-olívamag örleményt tartalmaz, gyengéden radírozza le a bőrt, hogy ne keletkezzenek mikrosérülések. Amikor kinyitottam az üvegcsét nem a szokványos bőrradír állag tárult elém, úgy néz ki inkább, mint egy fincsi desszert, amit szívesen bekanalaznék. 😀 Az illata is nagyon jó, szóval türtőztetni kell magamat, hogy ne kenjem az egész üveg tartalmát rögtön magamra.

Szóval ezek találhatóak meg a Barackvirág dobozban, szerintem az egyes termékek és maga a PeachBox is szuper ajándék magunknak vagy a tudatos, kozmetikumokat szerető barátnőnknek vagy anyukánknak. Itt tudjátok megnézni a többi boxot: https://www.peachbox.hu/

Leave a Reply

Your email address will not be published.