Kipróbáltam a Pixi beauty Milky kollekcióját

Home / Beauty / Kipróbáltam a Pixi beauty Milky kollekcióját
Kipróbáltam a Pixi beauty Milky kollekcióját

A Pixi márkát már nagyon régóta ki szerettem volna próbálni, Londonban nem jutottam el végül az üzletükbe és amikor küldtek nekem pár hete egy csomagot, akkor először el sem hittem, hogy egy ilyen népszerű külföldi márka dolgozik velem együtt. 🙂 A Milky kollekció termékei lapultak benne nagyon dizájnosan, mintha tejesüvegek lennének. Már emiatt is imádom a márkát, tetszik a letisztult vonal és a természetes anyagokat tartalmazó termékeik. A Milky kollekció egyébként a hidratálásban segít, fő hatóanyaga a kókusz, amit tudjátok, hogy imádok. Ennek ellenére sajnos a fincsi kókuszos illat elmarad, ez egy pont levonás. Egészen pontosan 6 termék érkezett hozzám: egy sminklemosó, egy arctisztító, egy arcradír, egy tonik, egy szérum és egy krém. Így tehát az egész arcápolási rutinom erre a kollekcióra szorítkozik az elmúlt hetekben. Vegyesek az érzelmeim a termékeket illetően, úgyhogy mindegyikről írok pár mondatot, hogy mik a pozitívumok és mik a negatívumok.

Hydrating Milky Makeup Remover: Ez a sminklemosó nagyon bejött, kétfázisú, szóval használat előtt össze kell rázni. Külön tetszik, hogy elég csak megnyomni a tetejét a vattával és már jön is belőle a lemosó. Szépen leszedi a sminket (a vízállót is) és nem hagy olajos érzetet a bőrön. Annak ellenére, hogy nincs kókusz illata, ez egy szuper termék. Az összetevői is nagyon barátiak, található benne a kókuszon kívül probiotikum, zab kivonat, fahéj kivonat és fűzfa kivonat.

Hydrating Milky Cleanser: Az arclemosóval való kapcsolatom már kétélű, azt be kell ismerni, hogy szépen tisztít, viszont olyan érzésem van tőle, mintha egy sima főzött szappannal mostam volna arcot. Az illata is szappanos, ha a szemembe megy az nagyon csíp és arctörlés után a bőröm tapintása is olyan, mint amikor szappanal mosol meg valamit (remélem értitek mire gondolok). Kevés kell belőle, mert elkezd habosodni, pedig amikor kinyomom olyan, mint egy krém. Valahogy nem olyan, mint amire számítottam, szóval nem igazán jött be.

Hydrating Milky Peel: Ez az arcpeeling nagyon tetszik és az illata is szuper annak ellenére, hogy nem kókuszos. Először vizes bőrre kentem tévesen, pedig ezt szárazon kell felvinni, ugyanis ez egy peeling krém, majd rajtahagyni pár percet, utána belemaszírozni és lemosni. Pihe-puha lett tőle az arcom. Maga a tubus is tök jól néz ki, de ezt az elején is írtam, hogy imádom a dizájnt. Ugyanazok az alkotóelemei, mint a sminklemosónak, de pluszban tartalmaz még arginint és cellulózt.

Milky Tonic: A tonik is bevált, szép egységes bőrfelszínt varázsol. Azt hittem, hogy ez is olyan krémes állagú lesz, mint a Kylie skin tonik, mert, hogy Milky kollekció, de ez egy sima folyékony, áttetszőbb fajta. Szerencsére nincs benne alkohol, úgyhogy nem szárít és hosszú távon is jó a bőrnek. Reggel szoktam használni tonikot az arcmosás után, utána pedig jöhet a krémezés. Szuper összetevői vannak, a fent említetteken túl jojoba olaj, orvosi székfű kivonat, kamélia kivonat, rózsa kivonat, narancs héj kivonat, vanília kivonat, szőlő kivonat, citrom kivonat, szegfű kivonat és levendula kivonat.

Hydrating Milky Serum: Imádom ezt a szérumot is, sajnos nincs kókusz illata, de cserébe fincsi rózsa illatot kapott. Nagyon könnyen beszívja a bőröm és szépen hidratál. Este szoktam használni, 2 cseppet oszlatok el az arcomon. Ennek sűrű, tejszerű állaga van, de szerencsére nem okoz pattanásokat és nem nehezíti el a bőrt. Akinek szárazabb, feszülős bőre van annak kifejezetten ajánlom, mert ad egy plusz hidratálást a krémek felvitele előtt.

Hydrating Milky Lotion: Ez egy arckrém és testápoló egyben…amikor ezt elolvastam úgy voltam vele, hogy na ez biztos nem lesz jó az arcomra. Azt tapasztaltam viszont, hogy tök jó a bőrömnek, szépen beszívódik és nem fényesedek. Szóval jelenleg úgy vagyok vele, hogy tuti nem használok el egy ilyen jó krémet a testemre 😀 Sajnos ennek sincs kókusz illata, pedig az összes közül a krémnek örültem volna a legjobban, ha fincsi illatú, mert azt egész nap érezhetném. Inkább semleges, illatmentesnek mondanám. Mivel testápolásra is szánták ezért viszonylag nagy méret, biztos elég lesz egy darabig. Egy átlagos hidratáló tulajdonságaival bír, arra a célra megfelelő.

Az egyébként általánosságban elmondható a termékekről, hogy nincs irritáció tőlük, nincsenek pattanásaim vagy eltömődött pórusok és erősebb kifényesedést sem tapasztalok, mint máskor. Hozzák az ígért hatást, vagyis jól hidratálnak. Sajnálom, hogy az illatra nem mentek rá jobban, bár lehet azért, hogy tuti ne okozzon irritációt egyik termék sem. Összességében ez egy jó kollekció főleg azoknak akik érzékeny bőrűek  vagy szárazabb az arcuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.