Kipróbáltam: Kristen hair vitamin

Home / Beauty / Kipróbáltam: Kristen hair vitamin
Kipróbáltam: Kristen hair vitamin

Az utóbbi hónapokban folyamatosan töredezett a körmöm, pár nap után lepattogott róla a körömlakk. Nagyon zavart és pont a legjobbkor keresett meg a Kristen hair csapata, hogy próbáljam ki a terméküket. Első sorban ez egy hajnövesztő vitamin, de hozzájárul az egészséges bőr és köröm állapotához is, úgyhogy igent mondtam és alig vártam, hogy kipróbáljam. Pont ma este fogom bevenni az utolsó darabot, szóval egy egész hónapon át teszteltem, azért hogy megoszthassam Veletek a valódi véleményemet.

Első körben az összetevők győztek meg, konkrétan olyan vitaminok is találhatóak benne, amiket ezer éve vadászok a boltokban, de eddig sehol nem kaptam. Ilyen például a B5 vitamin, ami csodát művel a pattanásos bőrrel. Biotin is van benne, ami a szempillaszérumom egyik hatóanyaga, és, ha ott csodát művel a szempillákkal, akkor belsőleg még inkább hasznos. Összesen egyébként 20 bizonyított összetevőt tartalmaz a vitamin, nem sorolom fel őket, de szinte már az összesről olvastam, hogy hatásosak.

Az utolsó 1-2 hétben kezdtem észrevenni azt, hogy a körmeim sokkal erősebbek. Még nem az igazi, de sokat javult az állapotuk, szerintem, ha tovább szedném a vitamint, akkor teljesen megszűnne a töredezés. Az arcomon hetek óta nem jött ki gyulladt pattanás, szóval a bőrömre kimondottan jó hatással van. Egyre több a babahajam is, aminek nagyon örülök, mert hiába hosszú a hajam, jó lenne, ha dúsabbá válna.

A véleményem tehát pozitív, valóban hatásos a vitamin.  Nagyon jók az összetevők, én mindig ezeket nézem meg először az ilyen jellegű vitaminoknál. Az elején úgy voltam vele, hogy, ha a kívánt hatást nem is hozza, akkor is tök jó vitaminokat és ásványi anyagokat juttatok a szervezetembe, de szerencsére egy hónapnyi tesztelés után kijelenthetem, hogy hozza az ígért hatást!

Ha Te is szeretnéd kipróbálni, akkor ezen a linken keresztül tudod beszerezni a vitamint:  www.KristenHair.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published.