Kipróbáltam: Natics Hydra Booster

Home / Beauty / Kipróbáltam: Natics Hydra Booster
Kipróbáltam: Natics Hydra Booster

Egy újabb Natics terméket teszteltem, ami egy 2% koffein és hialuron tartalmú booster. Már a külseje megfogott, nagyon szép letisztult a dizájn, rögtön a frissesség és a hidratáltság jut az eszembe róla.

Nagyon fontosnak tartom a bőr fiatalosságának megőrzése érdekében a rendszeres hidratálást kívül és belül. Próbálok napi 2,5-3 liter vizet inni, mégis sokszor úgy érzem, hogy a bőröm feszül, ezért külsőleg is pótlom a nedvességet. Ezt a boostert eredetileg csak a szemem alá szerettem volna használni, hogy csökkentse a karikáimat. Ennek ellenére annyira könnyed és jó érzés a bőrömnek, hogy minden reggel használom a szemkörnyékemen kívül a szám köré és a homlokomra is. Pillanatok alatt beszívódik, nem okoz pattanásokat és nincs ragacsos érzet. Utána jöhet bármilyen más szérum vagy krém. Koffein tartalmának köszönhetően valóban csökkenti a szem alatti fekete karikák színét és méretét. Uborka kivonatot is tartalmaz, ez az összetevője fogott meg a leginkább, hiszen az uborka szeletek alkalmazását is tanácsolják sötét, táskás szemekre. Valamint az uborka rengeteg vizet tartalmaz, így az általános hidratálásban is segít.

Nagyon sokáig elegendő a booster, hiszen 1-2 csepp bőven elég belőle. Ráadásul ezentúl még egyszerűbb hozzájutni a Natics bizonyos termékeihez, mint ehhez a boosterhez is, hiszen a DM-ben is kapható.

Leave a Reply

Your email address will not be published.