Kipróbáltam: Natics termékek

Home / Beauty / Kipróbáltam: Natics termékek
Kipróbáltam: Natics termékek

Megkeresett a Natics termékeket forgalmazó cég, hogy lenne-e kedvem kipróbálni pár terméküket és örömmel mondtam rá igent, hiszen a C20 Air C-vitamin szérumjukról már előtte is jókat olvastam. Ahogy korábban is írtam szeretem kellő ideig tesztelni a termékeket mielőtt Nektek is ajánlanám, így megbízható véleményt olvashattok.

4 terméket kaptam tesztelésre: a C20 Air szérumot, a Nouage soft fluid krémet, a Claire szérumot és a Vitalité&Fraiche AHA-s arclemosót.

A C20 Air szérum egy igazi csodaszer. Könnyű, vizes állaga van, ami pillanatok alatt beszívódik. Érdemes a még nedves arcbőrre felvinni, közvetlenül arctisztítás után. Pár naponta szoktam használni. Szerencsére a bőröm jól reagál rá, nem okoz pattanásokat és egyéb irritációt. Sőt, sokkal kipihentebb és egyenletesebb az arcom tőle. A C-vitamin tartalmú készítményeket hűtőben kell tárolni és figyelni a lejárati időre. A pattanások után visszamaradt sebeket és elszíneződéseket sokkal gyorsabban gyógyítja nekem, plusz az öregedés ellen is használom megelőzésként. Próbáltam már egy másik márka C-vitamin tartalmú krémjét, amit nem igazán szerettem, viszont ez a szérum nagy kedvencem, valóban látom a hatását, ezek után mindig az arcápolási rutinom része lesz.

A Nouage soft fluid krém egy direkt városi nőknek kifejlesztett arcápoló, ami a stressz ellen nyújt segítséget. Hiszen sokszor a szmog, rossz szellőzés és az általános stressz miatt előbb kezdünk el öregedni. Ránctalanító hatású tehát, miközben zsíros és kevert bőrűeknek lett kifejlesztve, szóval számomra tökéletes. Eleinte féltem tőle, mert sokszor az arckrémektől kipattogok, viszont ez a termék sem okozott irritációt. Sőt úgy vettem észre, hogy még mattítja is  az arcomat. Rengeteg szuper összetevője van, köztük a C-vitamin, E-vitamin és az Ectoin, ami a kék fénytől védi meg a bőrünket, a digitális világ egyik káros sugárzásától, ami ellen ugyanannyira fontos védekezni, mint az UVA és UVB sugárzás ellen

A Claire szérum a faggyútermelést csökkenti. A pattanások elleni videómban is beszéltem róla, hogy imádom! Ezt a szérumot reggelente használom, a C-vitamin szérum után és a Nouage fluid előtt. Ez a termék segít csökkenteni a mitesszerek és pattanások számát, plusz az apróbb ráncok ellen is megoldást nyújt. Tartalmaz niacinamidot, amit az én bőröm nagyon szeret, az ilyen tartalmú krémek vagy szérumok mindig kordában tartják a pofimat. Természetes BHA található meg benne, ezáltal nem teszi fényérzékennyé az arcot. Nagyon könnyed, folyós állaga van, ami pillanatok alatt beszívódik.

A Vitalité&Fraiche AHA-s arclemosó rögtön megtetszett, hiszen gyönyörű rózsaszín színe van és mennyei grapefruit illata. Sajnos már el is használtam az enyémet. Az arctisztításnál mindig használom a Foreo gépemet, ez az arclemosó pedig tökéletesen működött vele. Szépen felhabosította és nagyon tisztának éreztem utána a bőrömet. Csupa gyulladáscsökkentő dolgot tartalmaz, aminek köszönhetően az arcom szebb, mint valaha.

Tényleg nagyon szeretem az összes terméket, amit próbáltam. Nem is tudnék kiemelni egyet, mert mindegyik hozzátesz valami jót az arcom állapotához. Fontos számomra, hogy minél természetesebb termékekkel ápoljam a bőrömet, de ugyanakkor hatásos is legyen és úgy érzem megtaláltam azt a termékcsaládot, ami ezt nyújtja. Vegán és natúr kozmetikumok, ezáltal tényleg mentesek mindenféle  fölösleges kemikáliától. Az oldalukon el tudtok végezni egy tesztet, amiből kiderül mely termékek számotokra a legmegfelelőbbek. Sőt már csak azért is nézegessétek az oldalt, mert rengeteg dolgot írnak a termékekről, szóval, ha valamelyik fentebb említett kozmetikum szimpatikus, akkor még többet megtudhattok róla.  https://natics.hu/

A blogposzt pedig nem szponzorált, csupán annyira tetszenek a termékek, hogy Veletek is megosztom! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.