Kipróbáltam: Remington Reveal Arctisztító kefe

Home / Beauty / Kipróbáltam: Remington Reveal Arctisztító kefe
Kipróbáltam: Remington Reveal Arctisztító kefe

Ismeritek azt az érzést, amikor hulla fáradtak vagytok, alig várjátok, hogy bekerüljetek az ágyba, de előtte még muszáj lemosni az arcotokról az aznapi sminket és szennyeződéseket?! Ilyenkor legszívesebben kihagynám ezt az egész “macerát”, de nincs mit tenni, ha szép bőrt szeretnék, akkor erőt kell venni magamon. Most, amikor írom ezeket a sorokat hasonlóan érzek, hiszen egész nap jöttem-mentem és csak most tudtam időt szakítani a blogra, utána pedig még vár az esti arctisztítás. Ennek ellenére az utóbbi időben nem tartom unalmasnak, ehhez pedig az kellett, hogy olyan eszközöket és termékeket használjak, amiket kedvelek és hatásosnak találok. A mai posztban az egyik ilyen eszközről lesz szó.

Karácsonyra kaptam ezt az arctisztító készüléket és már tesztelem egy ideje, úgyhogy jöhet is a véleményem róla.

A dobozban egy arctisztító készülék található 3 db fejjel (normál, gyengéd és masszázs), egy töltő és egy neszesszer. Egy feltöltéssel legalább 30-szor tudom használni, szóval nem kell minden este  bedugni a konnektorba. A normál fejet használom tisztításra a mindennapokban, a masszázs fejjel pedig tök jól fel tudom vinni az arckrémemet. 3 különböző sebesség fokozattal működik, én úgy szoktam, hogy reggel a legalacsonyabb, este sminklemosás után pedig a legmagasabb sebességen használom. Miután felvittem az arclemosót az arcomra (lehet közvetlenül a kefére is), bevizezem a  kefét (nyugodtan érheti víz) és elkezdem vele tisztítani az arcomat. Minden 20 másodpercben jelez és ekkor áttérek a következő részre, összesen 1 percig tart vele az arctisztítás. Az ígérete szerint 10-szer hatásosabb, mint a sima kézzel történő arcmosás, amit az első használat után már éreztem is.

Nagyon megszerettem ezt az arctisztító kefét, tetszik a dizájnja és effektív is. Ti használtok valamit arctisztításhoz vagy csak simán kézzel mostok arcot?

Leave a Reply

Your email address will not be published.