LVLY BY PAOLA MARIA

Home / Beauty / LVLY BY PAOLA MARIA
LVLY BY PAOLA MARIA

/Please scroll down for english/

Alapjáraton nem vagyok az a tonikos lány, ez az arctonik viszont felkeltette az érdeklődésemet két dolog miatt is. Először is a csomagolás: szeretem a minimalista, letisztult dolgokat, és ez pont az. Ugyanakkor itt lelövöm a poént: a külseje ellenére egy olcsó termékről beszélünk. A másik ami miatt megvásároltam ezt a tonikot az az egyik hatóanyag, ami  Pixi Glow Tonicjában is megtalálható. Ez pedig a glikolsav, ami egy AHA- hámlasztó és a bőr legfelső rétegén hat.

Reggel használom arctisztítás után és meg vagyok vele elégedve. Puha a bőröm és nem okoz irritációt. Manukaméz- és gojibogyó- kivonat található benne, valamint alkohol nélküli, parabénmentes, nanoanyag mentes, színezőanyag mentes, parabénmentes és parafinmentes/ásványiolaj mentes. Az ára mint fentebb is említettem elég kedvező: 1199 Ft. Fényvédő alkalmazása kötelező, nagyon fontos a hámlasztó termékek használata után.

Egyébként a LVLY termékcsaládban megtalálható még nappali arckrém, ajakbalzsam, arcpakolás és sminkelmosó olaj is. A kollekció a DM és Paola Maria német blogger közös kollaborációja.

___________________________________________________________________________________________________________

Usually I’m not a tonic girl, but this face tonic has raised my interest in two things. First, the packaging: I like the minimalist things, and that’s it. Spoiler alert: in spite of its appearance, we are talking about a cheap product. The other one reason that I bought this tonic is one of the  ingredient that the Pixi Glow Tonic contains too.  This is glycolic acid, which acts on the top of the skin. Other name is AHA acid.

I use it in the mornings after cleansing and I’m happy with it. Soft skin and no irritation. It contains manuka honey and goji berry extracts, as well as free of alcohol, paraben-free, free of nanomaterials, colorless, paraben-free and paraffin-free / mineral oil free. The price as mentioned above is quite favorable: 1199 Ft. Sunscreen is mandatory, very important after using exfoliating products.

Otherwise, the LVLY range includes a face cream, lip balm, face mask and makeup cleanser oil. The collection is a collaboration between the DM and Paola Maria german blogger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.