Maybelline – Cosmopolitan Blogger School 2019

Home / Lifestyle / Maybelline – Cosmopolitan Blogger School 2019
Maybelline – Cosmopolitan Blogger School 2019

Idén én is azon szerencsések közé tartozom, akik részt vehettek a Maybelline – Cosmopolitan blogger iskolában. Tavaly a Blogger dayen hallottam róla először, és nagyon reménykedtem benne, hogy idén is megszervezik. 2 egész napos programon vehettem részt a L’oreal székházában.

Az első napon Fazekas Ricsi tanított meg alapvető sminktechnikákat, aki a Maybelline vezető sminkmestere. Ehhez biztosítottak mindenkinek sminkeket, amik egy cuki Maybelline bőröndben voltak. Utána egymáson kellett gyakorolni, bár én nem szeretek és nem is tudok mást sminkelni, úgyhogy alig vártam, hogy itthon magamon is kipróbáljam a termékeket és a technikákat. Utána érkezett a fincsi ebéd a Gurutól, úgyhogy teli hassal vetettük magunkat bele a többi programba. Sasvári Tünde az együttműködésekről tartott előadást. Remélem én is felkerülök egyszer a L’oreal PR listájára, hiszen imádom a sminkeket, krémeket tesztelni és fotózni, bemutatni is! Utána Sabján Johanna és Tóth Beáta a Cosmopolitan magazintól tartott 2 szuper előadást, aminek témája a tartalom és a kommunikáció a követőkkel voltak. Végül pedig pár szót hallottunk a SEO-ról Tóth Attilától, azt ígérte emailben küld részletesebb dolgokat róla, amit nagyon várok.

Második nap Alexy Vivi előadásával kezdtünk, szerintem érdekes volt és rengeteg hasznos tanácsot adott, szívesen hallgattam volna még. A következő előadást megint Tóth Attila tartotta, most a youtuberól beszélt általánosságban, szintén megígért anyagokat emailben, amiket remélem megkapok hamarosan. Utána Iszak Eszter következett, aki nagyon kedves lány, és ő is a kommunikációról tartott előadást, de inkább a személyes vagy videós kommunikációt tanította meg nekünk, mondott szuper technikákat. Olyan határozott, magabiztos, én is próbálok ilyen kiállású lenni. Ismét ettünk finom Guru tortillákat és salátákat, majd következett Farkas Péter, akivel a videó készítés alapjait vettük át. Mutatott nekünk világítási technikákat, alapvető kellékeket és life hack-eket is. Majd gyakorlatban is meg kellett mutatni mit tudunk, hiszen pár képet kellett csinálnunk az épületben, amiket utána együtt kielemeztünk. Az egyik képemet csatoltam is Nektek! 🙂

Így telt tehát ez a 2 hasznos nap, hamarosan pedig érkeznek a sminkvideók a tanultak alapján! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.