My kind of princess dress

Home / Fashion / My kind of princess dress
My kind of princess dress

Az egyik kedvenc divatházam a Dior, és amikor megláttam ezt a tüll ruhát rögtön az a stílus jutott eszembe. Az utóbbi évek Dior divatbemutatóira sok fashion blogger hasonló Dior kreációban ment, gondoljunk csak Camila Coelhora vagy Aimee Songra. Magán a 2019-es őszi-téli bemutatón is rengeteg tüll és organza anyagú ruha került bemutatásra. A mostani szezon bemutatója is bővelkedett benne, úgyhogy idén tavasszal biztos befutónak számít. Egy sima fekete összeállítást könnyen fel lehet vele dobni, de más színnel is kísérletezhettek. Ha picit bővebb a fazonja, akkor érdemes övet tenni rá, hogy kiemelje a nőies alakot.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

One of my favorite fashion houses is Dior, and when I saw this tulle dress I immediately thought of it. In recent years, many fashion bloggers have gone to Dior fashion shows for similar Dior creations, just think of Camila Coelho or Aimee Song. There was also a lot of tulle and organza in the 2019 Autumn/ Winter fashion show. The current season has also been abundant, so this spring this kind of dress is a must have. A plain black set can easily be thrown with it, but you could experiment with a different color. If it’s a little bit baggy, you should put a belt on it to highlight the feminine figure.

Ruha/ dress: Zara

Hajcsat/ hair pin: Deluxe chokers

Táska/ bag: Zara

Csizma/ boots: Guess

Öv/ belt: H&M

Leave a Reply

Your email address will not be published.