My skin needs more attention

Home / Beauty / My skin needs more attention
My skin needs more attention

Beköszöntött az ősz, amit a bőröm is megérzett. Sokkal szárazabb az arcom és a testem. Persze az arcbőröm a szárazság mellett “meglep” időről időre pattanásokkal is, úgyhogy a bőrápolásban erre is figyelnem kell. Lecseréltem tehát a nappali arckrémemet egy erősebb hidratálóra és igyekszem hetente egy-két alkalommal beiktatni egy extra arcpakolásos ápolást.

Instagramon már láthattátok az őszi kedvenc testápolómat, ami a Vanilla Pumpkin testvaj a The body shop-tól. Imádom ezt az illatot, minden nap használom. Szuperül hidratálja is a bőrömet. Emellett heti egyszer leradírozom a testem, bár ezt egész évben tartom az önbarnító miatt.

Az arcomnál, mint feljebb is írtam, már más a helyzet, sajnos elég kényes a bőröm. A pattanások ellen teafaolajat használok, ami ugye alapból szárít és ebben az időben még inkább száraz a bőröm. Ezért beiktattam egy új nappali hidratálót: a Glamglow Waterburst arckrémet. Az illata isteni és a száraz részek is eltűnnek a használatával. Ezután következik a fényvédelem. A The body shop Skin Defence fényvédős arcápolóját használom pár napja, most vettem a Glamour napokon: remélem beválik, mert sajnos a fényvédőktől általában kipattogok. Mindenképp írok róla, hogyan teljesít pár hét után. Heti egyszer pedig jöhet valamilyen arcmaszk, épp amire úgy érzem, hogy szüksége van a bőrömnek. Mivel most a fő probléma a szárazság, ezért a The body Shop British Rose mélyhidratáló maszkját használom, utána pedig extra kényeztetésként átmasszírozom az arcomat ezzel a görgős arcmasszírozóval

Ezek tehát azok a termékek amik újak idén ősszel az arcápolásomban. Az arcmaszkot és a görgőt már régebb óta használom, viszont a hidegebb idő miatt sűrűbben veszem elő.

Ti miket használtok pluszban, most, hogy beköszöntött a szárazabb idő?

Leave a Reply

Your email address will not be published.