Rainy days

Home / Fashion / Rainy days
Rainy days

Elég esős ez a tavasz. Hirtelen jön, egyik percben még süt a nap, a másikban pedig minden elborul és elkezd csöpögni az eső. Ezen az outfit fotózáson is ez történt, persze esernyő nem volt nálam 😀 Még jó, hogy gyorsan befejeztük a képeket, plusz volt fedett helyszín.
Ezt a bakancsot inkább szárazabb napokra ajánlom Nektek, akkor viszont nagyon kényelmes. Engem a Balenciaga cutout verziójára emlékeztet. Az a bakancs nagy szerelem számomra.
Idén tavasszal nagyon divatosak a nude színek, főleg akkor, ha tetőtől talpig hasonló színekben mozgunk. Ezt a SHEIN szettet azért szeretem, mert együtt is tudom hordani, a mintájának köszönhetően nem túl unalmas, és külön-külön is használható. Főleg majd a melegebb időben, amikor a pulóver már sok lenne. A színe teljesen az én világom, nagyon megörültem, amikor a kifutókat is ellepte a sok nude outfit. A műszőrme kabát pedig nálam addig nem kerül le, amíg nincs 20 fok 😀 Nagyon fázós vagyok, és soha nem érdekelt, hogy mikor mit “kell” hordani, vagy milyen hónapot írunk épp, mindig aszerint öltözök fel, amilyen az időjárás.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

This spring is very rainy.  The sun is shining in one minute, and then the sky  turning grey and the rain begins to drip. That’s what happened when we shot this outfit photo, of course, umbrella wasn’t there for me 😀 It’s good that we shooted the pictures quickly, plus there was an indoor scene.

I recommend this boots to drier days, and it is very comfortable. It reminds me of Balenciaga’s cutout version. That boot is great love for me.
This spring, the nude colors are very fashionable, especially when wearing from head to toe in similar colors. I like this SHEIN set because I can wear it together, because of its pattern it is not too boring and can be used separately. Especially in warmer weather when the sweater would be a lot. The color is completely my world, I was very pleased when the runways were covered by many nude outfits. And the fur coat does not come down to me until there are 20 degrees  😀 I am very cold and I have never been interested in what to “wear” or what month we are writing, always dressing like weather.

Pulóver és szoknya/ sweater and skirt: SHEIN

Bakancs/ boots: Pull&Bear

Kabát/ faux fur coat: Bershka

Táska/ bag: Michael Kors

Leave a Reply

Your email address will not be published.