Spring favourites

Spring favourites

Az időjárást nézve megkérdőjelezhető amit most írok, de pár napon belül itt a tavasz vége és kezdődik a nyár. Rengeteget teszteltem és sokmindent megszerettem az utóbbi időben, ezért összegyűjtöttem azokat, amik igazán a szívemhez nőttek.

Palmer’s Coconut oil Leave-in conditioner: A hajmosások után nagyon összekócolódik a hajam és meguntam a fél óráig tartó tépő-fésülést (hiába használok Tangle teezert). Jól tettem, hogy a Palmer’s termékét választottam, mert isteni az illata és hatásos. Azt sajnálom csak, hogy másnap már nem érzem a kókusz felhőt körülöttem. Pár hónapja használom, szerintem eléggé gazdaságos. A márka termékei közül két testápolót és egy ajakápolót is kipróbáltam, azokkal is nagyon meg vagyok elégedve, úgyhogy, ha nem leave-in balzsamot kerestek, akkor is érdemes körülnézni náluk. A DM-ben is kapható, de a lovebrads.hu-n sokkal nagyobb a választék.

Natics Youth Acne Stop: A Claire szérum kistestvére, amiről azt hittem, hogy a kedvencem, amíg nem próbáltam ezt. (Najó valójában elég szoros a verseny.) Számomra tökéletes ez a booster, gyönyörű volt tőle a bőröm (sajnos már elhasználtam 🙁 ) . Nem is tudom mikor fordult elő velem olyan utoljára, hogy hetekig SEMMI pattanásom nem volt! Ráadásul az állaga is annyira jó, beszívódik pillanatok alatt és semmi ragacsos érzet nincs utána. Reggel és este is használtam az arckrémem felvitele előtt. A Natics az a márka ami tényleg tökéletes termékeket alkot szuper hatóanyagokkal és nulla felesleges vagy ártalmas plusszal. Nekem még semmi nem használt annyira a bőrömre, mint ez a booster vagy a Claire szérum, tényleg tiszta szívből ajánlom! (Mellette még szedek pár hónapja Acneminumot is, amit szintén feltehettem volna erre a listára, mert valóban hatásos.)

Szemöldök laminálás: Már egy ideje eljátszottam a szemöldök laminálás gondolatával és áprilisban voltam is az első alkalmon. (Lassan újra esedékessé válik.) Nagyon tetszik a végeredmény, szépen áll a szemöldököm és ad egy karaktert a smink nélküli napokon is. Egy gyönyörű helyszínen Sakila készítette el a tökéletes formát és a színt, mindenkinek ajánlani tudom. A folyamat során először cérnával formázza a szemöldököt, majd több lépésben elkészíti a laminálást, végül pedig hennával befesti  a szálakat. Először picit sötétebb a végeredmény, féltem is, hogy mit szól Marci, de imádta. Az eljárás után 48 óráig nem érheti víz (ez mindig nehezemre megy) és a mindennapokban annyi törődést igényel, hogy fésülgetni kell, így állnak mindig tökéletes irányba a szálak.

Mac Honeylove rúzs: Egy gyönyörű színű rúzs, matt finish-el. Mostanában ezt használom a legtöbbször, annyira szép a hétköznapokra is. Nude rózsaszínes árnyalat, a legtöbb embernek jól áll.

Zöld színek: Ezek a természetes zsálya színek hatalmas kedvenceim lettek. Szerintem jól kiegészítik a feketét, a fehéret vagy a bézs árnyalatokat és egyáltalán nem hivalkodó. Így tavasszal ezeket a színeket tudom elképzelni magamon vagy magam körül. Egy zöld ruhát már be is szereztem, amiről instagramon osztottam meg fotót. Lakberendezésben kifejezetten tetszik, olyan, mintha a természetet becsempésznénk az otthonunkba. A rusztikus, country home stílus közel áll hozzám, amibe jól beilleszthető egy-egy elemnél valamelyik zöld árnyalat.

Apple watch: Szülinapomra kaptam az Apple okosóráját és azóta szinte le se veszem a kezemről. Sportolásnál kifejezetten szeretem használni, valamint nézem a napi teljesítményemet. Tetszik, hogy figyelmeztet, ha ideje felállnom, erről hajlamos vagyok elfelejtkezni és órákig ülni a gép előtt. Vezetés közben praktikus, mert tudok rajta telefonálni. Amikor elfoglalt vagyok és nincs időm vagy nem tudom megírni a válaszokat az üzenetekre, akkor csupán bediktálom és az óra hallás alapján leírja az illetőnek, meglepően pontosan. Rengeteg szuper alkalmazás használható vele, de erről hamarosan többet írok. Ami zavar, hogy nem találtam még meg hozzá a tökéletes szíjat. Hagyományos láncosat keresek, ami olyan, mint egy sima karóra.

 Anne with an E: A kedvenc sorozatom! Imádom a tájat ahol játszódik, tetszik a hangulata és szinte az összes szereplő kedves és jó karakter.  Olyan témákkal foglalkozik, amik a mai világ számára is tanulságosak. Az összes részen sírtam, mert annyira szívhez szóló. Felkavaró sokszor a sztori, de ugyanakkor nyugalmat is áraszt ez a sok kedves ember és a táj. Bárcsak ilyen őszinte és egymást segítő társadalom lenne a miénk is!

Leave a Reply

Your email address will not be published.