These boots are made for walkin’

Home / Fashion / These boots are made for walkin’
These boots are made for walkin’

/Please scroll down for the english version/

A western csizmák időről időre visszatérnek a divatba. Így van ez most ősszel és télen is. A kifutókon szinte minden márka bemutatott pár cowboy csizmát, hosszabb-rövidebb fazonban. Szinte bárhol be lehet szerezni: érdemes a vintage boltok és a szaküzletek kínálatát is végig nézni. Az enyém is egy régebbi H&M. A kendő mintás posztomban is említettem már, és látjátok itt is előkerül az a mondás, hogy a divat mindig ismétlődik, ezért őrizzétek meg a különlegesebb darabokat, pár év múlva ismét elővehetitek majd.

A másik visszatérő a pliszírozott szoknya, a csizmával együtt egy igazi nyerő páros. Pláne, ha még egy leopárdos harisnya is kerül a képbe. Egyébként, ha távolinak érzed magadtól az állatmintát, akkor jó megoldás lehet, ha a kiegészítőkbe csempészed azt bele, például egy kígyóbőr táska vagy, mint itt a leopárdos harisnya, és máris feldobtad az outfitted. Visszatérve a szoknyához, ami egy igazi kulcsdarab. Hordhatod magassarkúval, sportcipővel vagy western csizmával, mindig más megjelenést kölcsönözve így az öltözékednek. A szezon legtrendibb színe az ezüst, de egy feketével sose lehet mellélőni.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Western boots come back to fashion from time to time. This is how it is in autumn and winter. Almost every brand on the runways presented some cowboy boots, in longer or shorter version. You can get it almost anywhere: it is worth to look at vintage shops and speciality shops as well. Mine is an older H & M. I’ve already mentioned in my oldest post and you can see here the saying that fashion always repeats, so keep the special pieces, and after a few years you can wear it again.

The other return is the plush skirt, along with the boots, a real winner pair. Even if there is a leopard tights, too. Otherwise, if you feel the animal’s pattern away from you, it might be a good way to smuggle it into the accessories, for example, a snakeskin bag or, like the leopard stockings here, and your outfit is trendy now. Returning to the skirt, which is a real piece of key. You can wear them with a high heels, sneakers or western boots, always giving a different appearance to your outfit. The coolest colour in the season is silver, but black is always a good choose.

 

Western csizma/ Western boots: H&M

Szoknya/ Skirt: Vintage

Pulcsi/ Sweater: Zara

Harisnya/ Tights: Tezenis

Instagram: doribalazs

Leave a Reply

Your email address will not be published.