Vichy Minéralblend hidratáló alapozó teszt

Home / Beauty / Vichy Minéralblend hidratáló alapozó teszt
Vichy Minéralblend hidratáló alapozó teszt

Pár hete a Vichy csapata meglepett egy kis csomaggal, amiben a legújabb alapozójuk és egy Minéral89 booster lapult. Az unboxing videót láthattátok is róluk az instagramomon, viszont most kellő idő eltelt ahhoz, hogy véleményt írjak az alapozóról.

Mint a nevében is benne van, ez egy hidratáló alapozó, tehát szépen mutat a szárazabb bőrrészeken is. Nekem kifényesedésre hajlamos a bőröm, ezért a nap végére ez az alapozó igényli az újra púderezést. Szép természetes fedése van, és a színe számomra tökéletes, teljesen egybeolvad a bőrömmel. Nagyon könnyű eldolgozni, és tényleg érződik, hogy hidratáló, mert olyan, mintha egy krémet kennék fel, nem alapozót. A hidratáló faktora magas, 70%, tartalmaz Vichy termálvizet és hialuronsavat.

Anyukám nekem azt tanította, hogy a gyógyszertári alapozókban biztos meg lehet bízni, nem okoznak irritációt, és ez tényleg így van. Régebben használtam a Dermablend alapozójukat is, ami egy nagyon erős fedést biztosít, szerencsére már csak a rosszabb napjaimon van szükség olyan erős alapozóra. Ezt a Minéralblend-et használom most a legtöbb napon, viszont amikor érzem, hogy jönnek a pattanások, szüneteltetem, mert úgy vettem észre, hogy akkor nem szereti a bőröm.

5 árnyalatban kapható, nekem a 03 GYPSUN a színem. Ásványi pigmenteket tartalmaz, ezért is olyan természetes a fedése.

Összességében tehát azt tudom mondani, hogy meg vagyok elégedve ezzel az alapozóval, viszont aki zsíros, pattanásos bőrrel küszködik, az számítson a kifényesedésre. Cserébe viszont hidratált a bőr egész nap 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.