Welcome spring

Home / Fashion / Welcome spring
Welcome spring

Nagyon régen volt már outfit poszt, aminek első sorban a hideg idő az oka. Nem olyan egyszerű télen látványos ruhákat fotózni, mert egyrészt a kabátomat nem szívesen veszem le, másrészt maga a kabát nem mutat olyan sokat. Ha mégis lekerülne rólam, akkor viszont minden az arcomra van írva.

Szerencsére az elmúlt hetekben nekem kedvez az időjárás, végre süt a nap és a hőmérséklet is elfogadható. Ezért ahogy az időm engedi megyünk is fotókat készíteni a szabadba, mert sokkal jobban szeretem az utcai outfit képeket az otthoniaknál.

Ez a szett egy basic tavaszi összeállítás. A pulcsi nagy kedvencem, ez a nude szín jellemző most a ruhatáramra leginkább. Puha anyaga van, nem nyúlós, de mégse kényelmetlen. A válla miatt lesz egy picit “extrább”, amit imádok benne és a hangsúlyos váll amúgy is nagy trend a szezonban. A fekete nadrág egy tipikus alapdarab, amit már a múltkori videómban is megmutattam. Én a Calzedoniában szereztem be, ez a fazon illik az alakomra legjobban. A tavaszi alapdarabos videómat pedig ezen a linken érhetitek el: https://www.youtube.com/watch?v=Z38fjFaOPlo&t=7s

A bakancs szintén az idei szezon egyik kedvence, nekem nagyon bejön szoknyákkal és nadrágokkal egyaránt. A Bottega Veneta bakancsának a dupe-ja ez, próbáltam olyat keresni, ami a legjobban hasonlít ahhoz. Most szinte minden boltban kapható ilyen fazon és nagyon kényelmes, úgyhogy tényleg érdemes beszerezni. A táskám pedig szintén nude színű, ráadásul szőrmés, pontosabban olyan, mint egy báránybunda. Persze igazit soha nem vennék fel, de így nagyon megtetszett. Ránézésre mondjuk azt hittem több minden elfér benne, sajnos a telefonomon kívül már nem sok dolognak marad hely. Ennek ellenére viszont imádom, hogy az egyszerű outfitteket is feldobja.

Pulcsi: Pull&bear

Farmer: Calzedonia

Táska: Parfois

Bakancs: Pull&bear

Öv: Gucci

Leave a Reply

Your email address will not be published.