Zöld almás bajor kolbász

Home / Gastro / Zöld almás bajor kolbász
Zöld almás bajor kolbász

Ma ebédre készítettem ezt az ételt, és valójában ez a recept egy félreértés miatt született meg, de utólag nem bánom 😀 Kylie Jenner instagramján láttam, hogy almás csirkés kolbászkákat süt, gondoltam én is kipróbálom, aztán miután beszereztem minden hozzávalót, rájöttem, hogy ő almás ízesítésű csirkekolbászokat sütött 😀 Mindegy, ha már megvettem mindent, elkészítettem úgy, ahogy én gondoltam, és nagyon finom lett 🙂

Hozzávalók:

  • 1 csomag bajor ízesítésű csirkekolbász
  • 3 db zöld alma
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • só, bors, olívaolaj

Egy serpenyőben kevés olajon elkezdtem pirítani a felvágott hagymát, majd sóztam, borsoztam és egy idő után hozzáadtam az összenyomott fokhagymát is. Ezután belekerült a karikákra vágott kolbász, majd addig pirítottam, míg egy kis színt kapott. Az almát felkockáztam és amikor már elég pirult volt a kolbász hozzáadtam, öntöttem egy kis olívaolajat a tetejére, majd egy kevés sóval és borssal is megszórtam. Addig sütöttem, míg az alma elkezdett színt kapni, de azért még picit ropogós maradt. Jó étvágyat! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.